ASO Inter Auto na Zakopiance - mi po wymianie oleum nie zakręcili korka wlewu!!
ORANGE !!! Czy ktoś na forum pracuje w ORANGE?
Zwiń
X
-
ORANGE !!! Czy ktoś na forum pracuje w ORANGE?
Witam wszystkich,
Na dniach będzie mi się kończyła umowa w Orange i chciałbym ją przedłużyć. Może ktoś z Was pracuje w Orange i mógłby mi zaproponować jakoś fajną ofertęASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
-
-
Nie chcę Cię martwić mozgi, ale w orangu jest coraz gorzej. W zeszłym roku oferta złożona przez koleżankę mojej koleżanki była identyczna z tym co dostałem przez telefon.
Co innego ze 4 lata temu, wtedy to miałem ładniusią ofertę, ale niestety dobre czasy się skończyły, a i wtyki też
No ale może się mylę i miałem pecha.
Powodzenia w negocjacjach.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
mamaj12 no to żeś mnie pocieszył, ale będę walczył do końcaASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Evilmozgi, z doświadczenia wiem, że lepie wychodzi przedłużanie oferty przez internet.
Zamieszczone przez MaicroftAle bez protestow pozwalaja zrezygnowac :lol: Kiedys bardziej walczyli o klienta
Ale można się na tym łatwo przejechać, bo taki Kowalski wyśle rezygnację (żeby postraszyć) na swój numer (czy nawet kilka), a pisemko może trafić pod stempel OK bez mrugnięcia okiem.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mamaj12Ale można się na tym łatwo przejechać, bo taki Kowalski wyśle rezygnację (żeby postraszyć) na swój numer (czy nawet kilka), a pisemko może trafić pod stempel OK bez mrugnięcia okiem.It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
vince123 dziękiczekam na sygnał
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
mozgi, ja mialem podobny dylemat. Mialem w Orange 2 tel (na firme) 4 czy 5 lat,wiec bylem "stalym klientem" ,rachunki za oba to 500-600 zl,wiec chyba niemale...Potraktowali mnie jak goscia co ma abonament za 20 zl.Poszedlem do Play.Oferta Play przebila Orange o kilkaset %. Moze tam uderz?
Jedyny minus play,to to,ze niewykorzystane minuty nie przechodza na kolejny miesiac.
Komentarz
-
-
dzisiaj w końcu przedłużyłem umowę w orange , wielki podziękowania należą się koledze vince123ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Dobrą ofertę dostałeś?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
umowa na 12 miesięcy z telefonem, lepsza oferta niż pozostałe u konkurencjiASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
lonerr jako osoba prywatna, telefonu nie chciałem ale musiałem wybrać, więc wybrałem najtańszy nokia 2330 za 29zł, - w tej ofercie co mi zaproponowano to telefon nie bardzo sie opłaca,bo to przecież umowa na 12 miesiecy :wink:
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Komentarz
-
-
Reaktywując temat, ma ktoś kogoś w Orange?
Bo kontakty vince123a i pic2ek są już nieaktualneobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
Komentarz